lélekterápia másként

Türkíz ölelése

Egy illat, amit a Szent Fa ad nekünk.

2017. január 13. - Türkiz Ölelése

Egy fa, aminek a kérgét a sámánok használták, mert felismerték, hogy egy olyan magas minőséget képvisel, ami segít a negatív gondolatokat száműzni elménkből. Védelemre, megerősítésre, agyféltekék összehangolására kiváló, akár füstölőként lélegezzük be, akár a kéregből nyert tiszta gyantáját használjuk.

 

Színtiszta lelki olaj, ami felold, tudatosít, feltölt. Lelki görcsöket feloldja, és a bőrünket táplálja, regenerálja. Illata édeskés, mégis füstös, meleg: spiritualitásban  legalább olyan meghatározó, mint a tömjén, vagy a mirha.

Tehát a választásom nem véletlenül esett erre a csodálatos anyagra, ami tökéletes kiegészítője annak az együtt töltött időnek, ami érted van. Segíti a feloldódást, az emlékeket gyógyítja, elkísér a belső csendbe és a biztonság érzésedről gondoskodik.

A bejegyzés trackback címe:

https://turkizolelese.blog.hu/api/trackback/id/tr312119245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása