lélekterápia másként

Türkíz ölelése

Nem csak a jövőben kell hinned, hanem a múltban is: tudnod kell, hogy minden könny, bánat, fájdalom is a te fejlődésedet szolgálja!

2017. január 11. - Türkiz Ölelése

Amikor céltalanul éled mindnennapjaidat, olyan vagy, mint egy óceánon hánykolódó csónak: ki vagy téve az erők játékának, rosszabb esetben a parton várod, hogy történjen valami. Amint meg van a célod, fel tudod használni az erőket a javadra. Szívvel kezeled az áramlatot, a szelet, a vihart, a napsütést, azok is szívvel fognak téged terelni, vezetni az utadon a célodhoz. 

boat-near-the-beach-turquoise-water-thailand-1680x1050-wide-wallpapers_net.jpg

Ehhez fontos, hogy a cél, amiért elindultál, valóban a Tiéd legyen: ne a szüleidnek, ne a párodnak, gyerekeidnek, főnökeidnek akarj megfelelni, hanem azért dolgozz, ami valóban a tiéd. Amint Te jól érzed magad, a környezeted is észre fogja venni és reagálnak is: lesz aki veled örül a fejlődésnek, lesz aki nem fog tudni mit kezdeni az új éneddel, ő kikopik mellőled.

Akkor vagy szerencsés, ha TÁRS van melletted. Nem szolga, nem főnök, hanem igazi társ. Ő az aki támogat, bíztat, elmondja a véleményét, de akkor is melletted van, ha te mégsem az ő kedvére teszel. Ha pedig hibázol, segít felállni, letörli a könnyeidet és nem engedi, hogy feladd! 

Ilyenkor mondjuk, hogy az élet egy kaland, a kaland  pedig élményekkel jár: ha az életedet is így fogod fel, élmény lesz élni veled is és ezt fogják messziről meglátni rajtad. Látszik a kisugárzásodon, a arcvonásaidon, a testtartásodon. Mindegy hogy milyen márkás holmikat viselsz, hogy mit fújsz magadra: az első a kisugárzás, amikor sugárzol attól, aki vagy, mert látszik, hogy nem másra akarsz hasonlítani, akkor többen fognak melléd állni, lesznek barátaid, társaid, szerelmed és tudod élni az életet kalandként, megvalósuló álmokkal!

Ha úgy érzed, cél kell, vagy önmagadat nem ismered, vagy nem érzed az erőt, amivel elérheted az álmaidat, segítek! Pár alkalom után megismered a valódi önmagadat, akit annak idején átformáltak a szülők, az iskola és te, hogy megfelelj annak a képnek, amit elvártak tőled. 



A bejegyzés trackback címe:

https://turkizolelese.blog.hu/api/trackback/id/tr8612117285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása