lélekterápia másként

Türkíz ölelése

A találkozás

2017. január 11. - Türkiz Ölelése

Türkiz ölelése

Ez a különleges terápia egy csokor tradicionális módszer összessége, amit a tapasztalataimra és szakmai múltamra hagyatkozva állítottam össze. Az illatok, a hangtál hangja, a kristályok információja és az érintés összessége, amik elvezetnek a legtisztább csöndbe, ahol megismerjük a lelkünket, hogy honnan jöttünk, hová tartunk.

Az út alatt meggyógyulnak érzelmeink, intuíciónk felerősödik, visszaérkezünk a legtisztább önvalónkhoz, a lelkünkhöz.

Milyen tevékenységekből áll össze a ?

Ha még nem jártál nálam, első lépésként feltérképezzük az előzményeid, a kiindulási állapotod. Ha már régi kliensem vagy, erre nem lesz szükség vagy csak minimális dolgot tisztázunk a célod érdekében. Elmondod, hogy mi bánt, mi az amiben változni szeretnél. Kineziológiai módszerekkel pár információt elővarázsolunk a rögzült minták által bezárt területekről. A folyamat nem hosszú, de fontos része a terápiának.

Következő lépésként hangtállal aurát és csakrát tisztítunk, hogy a nem hozzád illő dolgok elkerüljenek a személyes energia teredből. A  Colorado System ©® által kapott tudásom használom, hogy az együtt töltött idő alatt végig biztonságban legyünk energetikailag mindketten és azok az információkat ismerjük fel, amikre tényleg szükségünk van.

 

 

Innentől kezdve egy teljes ellazultsági állapotba kerülsz: a hangtál és a kifejezetten spirituális olaj illata fog körbeölelni. A kellemes masszázs hatására pedig megnyílsz önmagad számára és feltárulnak előtted mindazon okok, események, amelyek megsebeztek és most akadályoznak abban, hogy kiteljesedhess.

Mindez segít abban, hogy a gyógyító kristályok információját befogadd. Ebben a kellemes, ellazult állapotban felbukkan a számodra optimális megoldás, a lehetséges kimenetele az ügyednek. Befejezésül pedig ismét az izomteszt adja meg számunkra a bizonyosságot, hogy a következő lépések, melyeket elhatároztál magadban, előnyödre vállnak-e.

oh1dl50.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://turkizolelese.blog.hu/api/trackback/id/tr9912117421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása