lélekterápia másként

Türkíz ölelése

Rabság

...avagy ki tart kit fogva?

2017. március 09. - Türkiz Ölelése

Person inside a giant fishbowl Free Photo

Gondolkodtál már azon, hogy mennyi minden nem jön össze az életedben? -naná!

Ki nem esett át nehéz időszakon az életében? Valószínű, mindenkinek voltak nehezebb pillanatai, amit miután átvészelt, fejlődött. Ha tudatosan tudsz visszanézni életedre, látod, hogy mit tanultál, mit építettél a nehéz helyzetedből magad köré. Ha szerencsés  vagy, akkor nem falakat, hanem virágokat, amiből új élethelyzetek, megújult energiák képződtek, viszont (sokan vagyunk így) elképzelhető, hogy blokkokat, fájdalmakat zártál magadba, amiket jó mélyre elástál, hogy álarcodat felhúzva megmutasd a világnak, hogy Te tök jól vagy, köszi, minden oksi, csak ez meg ez vagy az meg az a hibás, a rohadék a stb... Te mártírként vonulsz tovább vagy tényleg elfelejted, hogy mi történt, de tudd, hogy minden a tudatalattidban elraktározódik.Minden apró kis fájdalom, sértettség, düh, harag megbújik, befészkeli magát és csak arra vár, hogy életed bizonyos szakaszában előtörjön és romboljon. Kétféle képen tud pusztítani: ha visszafogod magad és erősebbnek akarsz látszani megint, akkor téged gyilkol szép lassan, betegségek, fizikai tünetek formájában tör utat magának ez a negatív energia a felszínre. Ha már energiád sincs visszatartani, vagy nem is akarod, akkor kontrollálatlanul ugrik ki a környezeted felé, és ott pusztít. Tehát amíg fogva tartod magadban, addig ő fog téged fogva tartani. Egyetlen egy titka van, hogy megszabadulj tőle: ne tápláld tovább. Ülj le vele szembe, nézz rá és értsd meg. Ahogy ezt megteszed, elmúlik a hatalma feletted és elkullog lehajtott fejjel. Te pedig tudod, mit nyersz? Egy rakás energiát, méghozzá olyat, ami a kreativitásodat fogja táplálni, amit az élet bármelyik területén hasznosíthatsz. 

És van egy jó hírem: rengeteg ilyen kis mocsok van a tudatalattidban, tehát nagyon jó móka lesz mindegyikkel leülni, szembemosolyogni és elengedni. Képzeld el, hogy ez mekkora lehetőség a folyamatos fejlődésedre, kiteljesedésedhez! 

Szemléltetésnek a Szemekbe zárt titkok című remek filmet ajánlom. a sztorin túl a mondanivalója is elgondolkodtató. 

http://indavideo.hu/video/Szemekbe_zart_titkok_3

A bejegyzés trackback címe:

https://turkizolelese.blog.hu/api/trackback/id/tr4012188240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása